Fundament för EV-laddning

Vi är Nordens ledande produktutvecklare och producent av stålbaserade markfundament för högeffektladdning. Våra svensktillverkade fundament i galvaniserat stål har en lång livslängd och klarar de mest utmanande nordiska förhållandena.

Vårt slutmål med allt vi utvecklar är en prisvärd och kvalitativt gedigen produkt som minimerar installationstiden vid montage. Våra produkter ska också alltid vara återvinningsbara och konstrueras för att förenkla drift och underhåll.

Kundunika laddpunkter

Oavsett trafikläge och laddarfabrikat finns det en fundamentlösning från TectoPower. Med våra tillbehör inom exempelvis krockskydd och belysning finns också möjligheten att med små medel skapa helt kundunika laddpunkter där inte bara ett smidigt och stabilt grundfundament finns, utan även möjligheter att snabbt och enkelt addera det lilla extra i gestaltningen av laddplatsen.

Samtliga TectoPowers fundamentlösningar är helt stålbaserade och tillverkade fullt ut i Malmö.

Laddö-fundament

TectoPowers laddö-koncept levereras konfigurerat utifrån beställarens behov gällande laddarfabrikat, krockskydd och belysningslösningar.

Våra koncept monteras snabbt och enkelt och är ”nyckel-färdigt” utan inblandning av betong.

Som alla fundament som utvecklas av TectoPower är det som standard kompatibelt med allt från små till de riktigt stora laddarenheterna.

Fristående laddar-fundament

Med TectoPowers fristående stål-fundament får beställaren en lösning som hanterar allt från små satellit-laddare och terminaler till de större laddarfabrikaten på marknaden i ett och samma fundament.

Lösningarna är inte beroende av tunga lyft utan kan arbetas med utan maskinell lyfthjälp.

I vårt sortiment har vi även flertalet fundament kopplat till allt från stolpar till CPU-lösningar.

Tillbehör

Plåtbearbetning

TectoPower har flera produkter inom bl.a. belysningslösningar och påkörningsskydd.

Vi vill göra installationen och slutresultatet av laddpunkterna enkla, snabba och trygga men även bidra till att laddplatsen ger användaren av den en trevlig och trygg upplevelse,

Är det något behov vi inte kan lösa med vårt standardsortiment hittar vi gärna en lösning.

Kundunika lösningar

På TectoPower älskar vi att hitta lösningar på våra kunders utmaningar.

Finns det inte ett fundament eller tillbehör i vårt standardsortiment till ladd-projekt så tittar vi gärna på en kundunik lösning.