Belysningslösningar

TectoPower (f.d. Masterlite) arbetar med den senaste tekniken inom belysning och är OSRAMs (Inventronics) partner inom Signage LED i Sverige. Kunskap och erfarenhet, tillsammans med en resursstark produktion, gör oss till en stabil och innovativ partner inom belysning.

Eget sortiment

TectoPower tillhandahåller produkter för skylt-, belysnings- och inredningsbranschen samt för industrin. I vårt standardsortiment finns LED-moduler, drivers, LEDskenor, spotlights, undertaksarmaturer, wall washers och ett brett sortiment inbyggnadsarmaturer.

Kundanpassad belysning

Utöver standardsortimentet så tillhandahåller vi även kundanpassade belysningslösningar. En resursstark produktion med konstruktionsvana gör oss till en snabb, flexibel och effektiv partner. Vi bistår gärna med tips och hjälp tidigt i design- och konstruktionsprocessen.

Skylt- & fasadbelysning

Plåtbearbetning

Frontline och Frontline Slim är välkända begrepp för belysning av skyltar och fasader. Diskreta, effektiva och energisnåla. Projektanpassade längder och kulörer ger dig optimalt resultat.

Frontline Beam är en riktbar strålkastare på arm i två effekter. Effektiv i slimmad design. Made in Sweden.

LED-belysning

Plåtbearbetning

Vi arbetar med den senaste LED tekniken och är Inventronics partner och distributör av Signage LED i Sverige. Med TectoPower och Inventronics får du “a one stop LED solution” – ett komplett sortiment LED-moduler, LED-tejper, LED-drivers, LED-skenor och styrsystem.

Kundanpassad belysning

Plåtbearbetning

Vi tillhandahåller kundanpassade belysningslösningar och deltar gärna som diskussionspartner i design- och konstruktionsprocessen. Vi har kapacitet för snabba prototyper såväl som omfattande serietillverkning.